Monday, September 11, 2006

Why do you like to snooze? / Tu per què fas el ronso al matí?

The alarm clock goes off at 6:30 but you press “Snooze” until 6:40, then at 6:50 it goes off again and you put the day off once more, finally you get up at 7am, and you do the same everyday. Why? What is the pleasure of snoozing for you?_______________________
Segur que tu també ho fas… poses el despertador 20 o 30 minuts abans de l’hora d’aixecar-te, però per què? És una manera d’autoenganyar-te i fer-te creure que estas dormint més estona? És perquè t’agrada notar que estas dormint? Per què t’agrada intentar recuperar somnis deixats a mitjes? Tu per què fas el ronso al matí?

8 comentarios:

In my case it is to feel the smooth sheets on my feet. I only snooze for about 10 minutes and during that time I do not try to sleep, no, I just enjoy my feet and legs being unclothed and touching the soft sheets.
____________________________________
Personalment jo poso el despertador abans de l’hora d’aixecar-me perquè penso que potser em sentiré tant descansada al matí que potser m’aixecaré d’una revolada i podré aprofitar aquells 10 minuts per fer altres coses, bé, no qualsevol altre cosa, sempre espero tenir 10 minuts per pentinar-me però mai els tinc, així que sempre acabo pentinant-me a l’ascensor que em porta fins al 4rt pis a on treballo. De totes maneres, el que més m’agrada d’aquells 10 minuts és notar els peus tocar els llençols fins i frescs.

Hey,

I love to snooze. When I snooze, I really focus on sleeping hard those last ten or twenty minutes. In college, twenty or thirty minutes...

I´m what you might call a hard snoozer - I´m completely asleep!!!!

hola anna!

ahir just vaig veure aquesta web i em va fer molta gracia....http://www.lileks.com/fargo/index.html

Es sobre Fargo, la teva ex ciutat. Ara estic en un llarg pero al gener febrer vaig cap a barna! així que espero veure't

jo faig exactament el mateix... necessito uns minutets per conscienciar-me que m'he d'aixecar. Llevar-me de cop és massa fort i dur per mi... a més... el plaer que tens en saber que encara tens mitja horeta per mandrejar és brutal... mmmm... ara em ficaré al llitet amb la il·lusió de disfrutar semiconscientment dels darrer 30 minuts dels meus somnis... perquè jo continuo somiant... mmm

Nanit a tots i a totes!!!

For me, it's not so much a snooze, as it is... I really just want to go back to sleep for another hour. It's really lucky my alarm doesn't have a "snooze for an hour" button, or I'd never make it to work before midday.

If I hit snooze, then it's because I'm actually going back to sleep. If I just feel like lying there for a few more minutes, I turn the alarm off.

Es un intento desesperado de seguir soñando... La maldita publicidad del despertador no va a estropear el maravilloso film del sueño.
Quién no lo intenta?

Lo hago por el placer de sentirme envuelta por el sueño una y otra vez. Para repetir uno de los mejores momentos del día, cuando el sueño te invade, te relaja, te absorve...

Hoi hoi!!! Si! Jo també ho faig! No sé ven bé perquè però... és que s'hi està tant bé! Crec que és el moment en què estic més relaxada del dia i en sóc conscient, el cos està com adormit i el cap comença a despertar-se, és genial fer el ronso!