Thursday, January 10, 2013

Que corri la veu!

Ja sabeu que des de sempre treballo en empreses online. Fa uns dies que alguns amics a l'atur amb ments molt despertes em van preguntar sobre com muntar la seva pàgina web així que vaig pensar en oferir aquesta ajuda a tothom que ho necessiti. Si coneixeu a algú que tingui pensat obrir un negoci online i estigui una mica perdut que no dubti a contactar-me i el/la puc ajudar.

Ara mateix estic pensant en oferir 3 serveis molt bàsics:

  • Trobades individuals: Per la gent que té temps i facilitat amb l'internet. Crec que amb pocs consells i idees poden anar molt més ràpids en el llençament del seu projecte i perdre menys temps amb detalls poc importants.
  • Creació de la web: si algú té pressupost i vol que li organitzi tot jo, també puc, així s'obliden de tot. Amb l'ajuda de Ricaris, és clar!
  • Curs: de 6 horetes explicant tot el que sé, és un curs per gent que s'està iniciant i no coneix gaire res del món online.
Tot pensat per gent amb grans idees però pressupostos reduïts. Així que ja ho sabeu, si coneixeu a algú que estigui pensant obrir un negoci a internet i vagi perdut, que m'enviï un email i en parlem! S'ha de donar suport als emprenedors!!!



 

0 comentarios: