Monday, October 15, 2012

Media I love


Ja sabeu que sóc una mica maniàtica amb els mitjans de comunicació que consumeixo, així que aquí us faig un llistat dels que m'agraden per si no en coneixeu algun i teniu curiositat:

  • Esquire: L'havia fullejat un parell de vegades i a Malaysia em vaig comprar un número, ara estic totalment enganxada a aquesta revista que té un sentit de l'humor molt fi i uns reportatges i entrevistes extensos i incómodes. Hi ha diferents versions per a cada país, no sé què tal serà l'espanyola. Si voleu amb Vueling tindreu una copia gratis i ho podreu comprobar. És una revista per homes però a mi no m'importa, tot i que ara estic mirant la seva web i només hi ha que ties en camisoles. Bé, la revista de Malaysia no és així. Mireu aquesta foto de Mohamed Ali - Sant Sebastià, fantàstica!
  • En guàrdia: divertit, entretingut i educatiu. Lliçons d'història en forma de píndoles. M'encanta!
  • Els viatgers de la gran anaconda: un clàssic reprogramat. Ells mateixos es defineixen: "Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu".
  • Als Estats Units els mitjans de comunicació tenen molt que desitjar però la radio pública és boníssima. NPR, podeu descarregar-vos els programes i utilitzar-los com a listenings. Us recomano especialment All things considered i Fresh Air, a la seva web podeu escollir els clips que més us interessen i només escoltar aquells. Val la pena!

  • Els difunts: m'agradaven programes de RNE3 però el PP se'ls ha carregat així que res, una llàstima.
  • Els dubtosos: estic subscrita a l'ARA però encara no entra a la meva llista, continuaré llegint.
Teniu alguna recomenació per mi?0 comentarios: